Nieuws

Start post-hbo opleiding Bedrijfskundig Management & Ondernemerschap voor Bouw & Infra (BMO) in september 2011

Binnen de bouw- en infrasector wordt de behoefte aan slagvaardige, ondernemende managers steeds groter. De opleiding Bedrijfskundig Management & Ondernemer- schap leidt toekomstige managers op door het ontwikke- len van kennis en vaardigheden in de essentiële aspecten van bedrijfsvoering en ondernemerschap. De opleiding speelt in op actuele en toekomstige ontwikkelingen in het bedrijfsleven, zoals cultuur in de bouwketen, MVO, inno- vatief aanbesteden en groen bouwen. Er wordt gewerkt vanuit de eigen bedrijfssituatie. De opleiding start in september 2011. Neem voor meer informatie contact op met Hogeschool Utrecht, Chris van Eunen (chris.vaneunen@hu.nl).

Start Master Projectmanagement voor de Bouw (PMB) in september 2011

Speciaal voor bouwprojectmanagers die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière, gaat in september 2011 de nieuwe Master Projectmanagement voor de Bouw (PMB) van start. Het gaat om een zware, door de praktijk aan- gestuurde, tweejarige parttime opleiding, die toegankelijk is voor mensen met ten minste twee jaar werkervaring in projectmanagement. Neem voor meer informatie contact op met Hogeschool Utrecht, Adri Köhler (adri.kohler@hu.nl).

Start masterclass Bedrijventerreinen op 14 april 2011

Vanaf 14 april 2011 organiseert de Master of Urban & Area Development (MUAD) een masterclass Bedrijventerreinen. Met acht colleges en twee 2-daagsen komt u alles te weten over bedrijventerreinen. In deze masterclass kunt u uw kennis vergroten over actuele ontwikkelingen bij her- structurering en transformatie van bedrijventerreinen. Kijk voor meer informatie op www.muad.nl of volg deze link.

UNIEK voor de gebouwde omgeving! Start master Integraal Ontwerpen op 7 februari 2011

Voor hbo'ers in de bouw en infra die willen doorgroeien naar masterniveau start op maandag 7 februari 2011 de tweejarige parttime masteropleiding Master Engineering, profiel Integrated Building Processes. Neem voor meer informatie contact op met Hogeschool Utrecht, Sil Bruijsten (sil.bruijsten@hu.nl), of kijk op de site www.moe.hu.nl.